Animacije

Najbolj priljubljene KU-KUC animacije

Poslikave obraza

Poslikave obraza so v zadnjem času ena najbolj priljubljenih animacij, zato so se naši pravljični junaki opremili s potrebnim znanjem, veščinami in barvami, s katerimi spremenijo vaše malčke v KITIKE, SPIDERMANE, WINGSICE in ostale junake, ki si jih izberejo med bogato zbirko sličic, v kateri ne manjka noben otroški junak.

Mehurčkov ples

Najljubše pesmice otrok, rajanje in petje pod milijoni milnih mehurčkov, ki letijo z višav. Mehurčkov ples je primeren prav za vsako priložnost in zabavo po vsaki predstavi.

Copatek žur

Vsi ugotovimo, da imamo obute čarobne copatke, ki plešejo na kakršno koli glasbo, sledi ples malih in velikih, in to še ni vse. Animacijo vodijo pravljični junaki iz predstave, ki skupaj z otroki zaplešejo na pesmi iz predstave in na mnoge otrokom znane otroške pesmice. Plesne animacije trajajo približno 30 minut oz. dokler se otroške nožice ne utrudijo.

Rajanje z Mašo in medvedom

Rajanje pripravimo po predstavah MEDVEDJA SIMFONIJA. Ko se utrudimo od vseh otroških najljubših pesmic sledi obvezno fotografiranje z Mašo in medvedom, za spomin na nepozabno doživetje. Najbolj priljubljena animacija že od leta 2016 je razveselila na tisoče otrok in njihovih staršev.

Čisto pravo gledališče

Po odigrani KU-KUC predstavi pripravimo za otroke v vrtcu ali učence v osnovni šoli zabavno spoznavanje zakulisja in vseh skrivnosti kako nastane čisto prava gledališka predstava. Animacijo lahko povežemo v GLEDALIŠKO KREATIVNICO tudi za učence druge ali tretje triade OŠ.

Igre "brez mesa"

Igre brez mesa so športne igre, ki jih najrajši izvajamo zunaj. Gre za zabavno različico IGER BREZ MEJA, ki jih vsi poznamo. Skačemo v vrečah, preskakujemo ovire, se gremo pravljično štafeto, morda kdaj malce tekmujemo med seboj, zmagamo pa vsi, ki se do onemoglosti zabavamo.

Kreativnice

Kreativnice so pisane ustvarjalne delavnice za otroke vseh starosti. Največkrat ustvarjamo na temo iz predstave, lahko si naredimo lutke, lahko izdelke iz odpadnih materialov, slikamo na kamenčke, naredimo voščilnice za starše in še in še. Za vse materiale poskrbimo KU-KUC ustvarjalci, celo za vlažilne robčke, če si kdo zlepi prstke.

Skriti zaklad

Lov na skriti zaklad je nepozabna detektivska akcija, ki jo prilagodimo prostorskim možnostim in tematiki dogajanja ali vsebini predstave, ki popolnima prevzame tako najmlajše kot tiste že starejše otroke.

Samo vaša prireditev

SAMO VAŠA PRIREDITEV je lahko zaključna prireditev vrtca, prireditev ob obletnici šole, podelitev Bralne značke, kulturni dan, … V preteklosti so najbolj navdušili: ČAROVNIŠKI ŽIV ŽAV ob koncu šolskega leta, Srednjeveški dan s starši, dedki in babicami, ČEBELJI ŽUR, DRUŽINSKI PIKNIK S SKRITIM ZAKLADOM in mnoge druge.

KU-KUC ustvarjalci prisluhnemo vašim željam in pripravimo prireditev po vaši meri, ki jo naši junaki vodijo, ozvočijo, pripravijo, vključijo otroke in poskrbijo za to, da bo dogodek nepozaben za majhne in velike.

BOŽIČEK, DEDEK MRAZ in MIKLAVŽ

V prazničnem decembru rajamo tudi z

BOŽIČKOM, DEDKOM MRAZOM in MIKLAVŽEM

ter njihovim pravljičnim spremstvom.

Pokličite na 031 312 180 (Petra), 031 828 842 (Urška)

ali pišite na info@ku-kuc.com

in prejeli boste predlog najboljše prireditve,

ki bo pripravljena po vaših željah

in prilagojena dogajanju v vašem vrtcu, šoli, ...