PRAZNIČNE ANIMACIJE

HIŠICA DO NEBA
23. maja, 2020
DINO IN ČAROBNI TONI
18. maja, 2020

V prazničnem mesecu decembru s KU-KUC karavano potujejo MIKLAVŽ, BOŽIČEK in DEDEK MRAZ, ki po predstavi razveselijo otroke. Ne glede na to, kateri dobri mož bo obdaril vaše sončke in na katere pesmice bomo plesali, bo animacija nepozabno doživetje za majhne in velike.


Poleg praznične predstave in zabave lahko z vsemi podrobnostmi, ki naredijo čarobne družinske praznike nepozabne za vse, pripravimo čudovita in didaktična DARILA za najmlajše in poskrbimo za spektakularno FOTOGRAFIRANJE z Božičkom.

BOŽIČEK

Božička lahko trikrat pokličemo, lahko pa čisto zares pristane na vaši strehi. Kakor želite! Božiček se bo družil z otroki, pel, celo poskusil zaplesati, vendar njegove stare kosti so utrujene, zato bo kmalu sedel, poklepetal z vsakim otrokom in mu podaril čarobno darilce. Skupaj s pravljičnima junakoma, ki bosta Božičku pomagala, se bomo fotografirali in se poslovili z obljubo, da nas Božiček prihodnje leto spet obišče tako nasmejan.

Galerija

DEDEK MRAZ

Težko pričakovani dedek bo tudi letos med otroke prišel na prav poseben, čaroben način, ki se bo dotaknil tako velikih kot majhnih. Peli bomo, rajali in slišali zgodbe z dedkove poti. Pred slovesom, voščilom in obljubo, da se prihodnje leto spet vidimo, si bo dobri stari mož za vsakega otroka vzel trenutek, z njim poklepetal in ga obdaril.

Galerija

MIKLAVŽ

Prihod Miklavža med otroke spremlja glasba, lahko tudi angelčki in parkeljci. Miklavž se z otroki pogovarja, preveri kako pridni so bili čez leto, jim pove kaj o Miklavževih dogodivščinah, poprosi da mu zapojejo kakšno pesmico in razdeli skromna darilca.

Galerija

 

Pokličite na 031 312 180 (Petra), 031 828 842 (Urška)
ali pišite na info@ku-kuc.com
in prejeli boste predlog najboljše prireditve,
ki bo pripravljena po vaših željah
in prilagojena dogajanju v vašem vrtcu, šoli, podjetju, ...

Poglejte še